Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stuehus i Purhus til leje

Økonomi *

Husleje

7.650,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
22.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
194 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt
Nej

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
194 m2 stuehus omgivet af marker, beliggende på Præstevejen i Purhus, udlejes per d. 1. November. Stuehuset har 6/8 værelser og det er en del af en velholdt firelænget gård der blev opført i 1893, ombygget i 1963 og er siden vedligeholdt med nyere badeværelser etc.
Foruden stuehuset tilhører der lejemålet åben garage samt lukket garage med værkstedsrum samt en parklignende have med bede og terrasser.
Stuehuset fremtræder i flot stand med nyere sort Lindab ståltag og pudsede facader, med nyere vinduer.

Fra ejendommen er der 2 km til Fårup, hvor børnene kan gå i skole og dagsinstitutioner, og hvor idrætsfaciliteter med boldbaner og sportshal findes samt indkøb. Der er gode busforbindelser til Randers som ligger små 10 km væk. Motorvej E4 afkørsel 38 ligger 1 km fra ejendommen.
Ejendommen giver fantastiske muligheder for den store familie, håndværkeren eller dem med hobby der har brug for værksteds eller lagerplads (markeret med orange farver).

Leje.650,- per måned
Depositum 3 måneders husleje

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Fårup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Fårup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.