Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Gubsøtoften, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.400,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
28.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyt fireværelses rækkehus i to plan.

BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE
I dette rækkehus træder du ind i en entré, hvor du kan stille skoene og hænge overtøjet. Herfra kan du fortsætte videre ind i badeværelset, hvor der er vaskesøjle og stor bruseniche.

KØKKEN-ALRUM MED LÆKKERT VINKELKØKKEN
Det primære rum i stueplan er køkken-alrummet. Rummet er indrettet med vinkelkøkken og god plads til at lave et hyggeligt sofahjørne og spiseplads. Fra køkken-alrummet er der desuden trappe op til husets førstesal.

TRE VÆRELSER MED FASTE SKABE
På husets førstesal er der en fordelingsgang, der giver adgang til de tre værelser. Værelserne har faste skabe og store vinduer, der sikrer et godt lysindfald.

EGEN TERRASSE OG CARPORT
Til huset hører en lille baghave, der er belagt med fliser. Foran huset er der et hyggeligt gårdrum, og derudover er her både carport og skur, så du kan opbevare både bil og cykel i ly for vejr og vind.

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne

Læs brochuren: Gubsøtoften

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.