Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Amagerbrogade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
320,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
34.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området: Velkommen til Amagerbrogades mange herligheder, du får nem adgang til gode cafeer, restauranter og dagligvarebutikker. Ydermere er du tæt på offentlige transportmuligheder - blandt andet 5C, som kører direkte til døren og metroen, som kun er en kort gåtur derfra. Du får desuden Amagerstrand inden for cykelafstand, hvor sommeren kan nydes.

Lejligheden: Lys stor 2 værelses lejlighed med fin entre med indgang til boligens store spise-og opholdsstue. Soveværelset er af fin størrelse, med indbygget skabe til tøj og opbevaring. Derudover et fint badeværelse med seperat brus og et godt nyere køkken, med massere af bord og skabsplads. Desuden får du et rigtig flot kig fra lejlighedens altan. Lejligheden er indflytningsklar med pæne gulve.

Vil du bo tæt på det hele og have et fantastisk udkig, så er denne lejlighed et besøg værd.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.