Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor og lys lejlighed fra 2009 på 80 kvm med sydvendt altan.

Økonomi *

Husleje

9.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
475,00 kr.
- Varme
300,00 kr.
- Vand
175,00 kr.
- El
450,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.900,00 kr.
- Depositum
19.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
En pragtlejlighed i hjertet af Aarhus. Centralt beliggende på Finderupvej, Aarhus C. Dørtelefon ved hoveddør samt elevator. Åbenplan køkken/alrum/stue udgør hjertet i boligen. Stor altan med udgang fra både stuen og soveværelset. Flot badeværelse med hvidt skab, grå flisegulv, gulvvarme samt nye vaskemaskine og tørretumbler. Plankegulve i resten af lejligheden. LIFA Design køkken med meget skabsplads samt ny opvaskemaskine. Der er desuden installeret et udluftningssystem der bidrager til et sund indeklima. Lave forbrugsomkostninger. Stuen kan laves om til et værelse hvis ønsket (uden ekstra omkostninger).
Super god placering med indkøbsmuligheder og offentlig transport lige udenfor døren.
Fællesfaciliteterne omfatter en gårdhave med fællesborde/bænkesæt og grønne arealer, cykelparkering, depot rum i kælder samt mindre depot rum ved altanen og mulighed for leje af parkeringsplads i aflåste kælder eller friparkerings muligheder inden for 100 mtr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.