Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Vestergade, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

3.878,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
10.584,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BYHUSENE
- Hyggelige ungdomsboliger med central beliggenhed i Hjørring

Boligerne
- Lyse ungdomsboliger
Boligens gulv i stuen/værelset varierer mellem parket- og klinkegulv. Køkkenerne har hvide låger og andre med låger i træ. Hvidevarer i køkkenet består af to kogeplader. Badeværelset varierer mellem vinyl og klinker på vægge og gulv. Generelt er de lyse og vedholdte med både bad og toilet.
Boligerne i 10 er i forskudt plan, med soveværelset på reposen.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Fjernvarmen opkræves direkte af forsyningsselskabet. El afregnes efter måler direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Grønne fællesarealer
Denne charmende gule bygning er oprindeligt fra 1902, men opbygget i 1992. Bygningen er omkranset af dejlige grønne fællesarealer med bordbænkesæt. Boligerne i stueetagen har mulighed for at åbne døren og træde direkte ud på græsset.
Der er adgang til fællesvaskeriet i Vestergade. Derudover er der gode parkeringsmuligheder ved boligen samt mulighed for at placere cyklen i aflåst cykelskur.

Nærområdet
- Super centralt, tæt på skoler
Boligerne er beliggende i Hjørring bymidte, kun 200 meter fra gågaden med dagligvare- og specialbutikker, caféer og meget mere. Derudover er der kun en kilometer til mellem- og videregående uddannelser samt sportsfaciliteter.
Hjørring har et rigt kulturliv med teatre, biografer og musik. Lønstrup Strand ligger 14 kilometer væk, og turen til Aalborg kan gøres på en lille time.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.