Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

9 værelses - Kildegårdsvej, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

40.000,00 kr.

Forbrug
1.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
40.000,00 kr.
- Depositum
120.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
287 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Eksklusivt skønt rækkehus i Gentofte, Hellerup

Eksklusivt skønt rækkehus i Gentofte, Hellerup

Kildegårdsvej er den største af boligerne og byder på 324 m2 fordelt i 4 plan, inklusiv 37 m2 kælder med 2 soveværelser og udgang til den store sydvendte terrasse, badeværelse med brus, bryggers og depotrum.

Stueplan indeholder møblerbar entre med plads til skabe og adgang til et lækkert gæstetoilet, samt et godt værelse/kontor og et stort køkken-alrum med god spiseplads og alle hårde hvidevarer.

1.sal har en stor stue med plads til et stort sofaarrangement, samt et badeværelse med brus og et stort soveværelse.

2 sal har tre gode soveværelser, hvor det ene af dem er med havkig til Øresund. Der medfølger private 2 parkeringspladser til boligen.

Den gamle politigård har stået tom i et årti, nu omdannes den til nye klassiske town houses med historiske detaljer & sjæl. Rækkehusene er opført som et renoveringsprojekt af Den Gamle Politigård, som er beliggende centralt i Hellerup med havkig fra de øverste etager af huset. Den centrale placering gør ejendommen aktuel for de der ønsker at bosætte sig nær København centrum, men ønsker at bo i naturskønne omgivelser i en klassisk ejendom.

Boligen er klar til overtagelse efter aftale.

, ellers kontakt udlejer for en fremvisning på – ** ** ** **.

Udover personlige fremvisninger kan vi også tilbyde, at der kan bookes video fremvisninger via fx FaceTime. Ring til os og hør nærmere

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.