Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Blegkilde Allé, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

6.290,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.290,00 kr.
- Depositum
18.870,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
63 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu kan vi tilbyde denne 2 værelses lejlighed, der ligger i populær ejendom med skønne udenomsarealer med legeplads og hyggelige områder med borde- bænkesæt. Beliggenheden er rigtig god med indkøb og offentlig transport tæt på.
Lejligheden er flot moderniseret med lækkert køkken i hvidt tidløst design og med alt i lækre hårde hvidevarer. Her kan vi nævne Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine. Quuoker med udtræksslange.
Lejligheden er indrettet med entré, stue og soveværelse med skabe. Flot moderniseret badeværelse med kombi vaskemaskine-/tørretumbler. Lyse parketgulve og hvide vægge og lofter.

Som lejer får du også mulighed for at benytte de gode fællesfaciliteter, bl.a. er der mulighed for at leje ekstra værelse som er fuldt møbleret med sengelinned og toiletforhold. Store fælleslokaler, som kun kan benyttes af beboerne på Blegkilde Alle. Cykelværksted og vaskeri.
Der er ligeledes gratis parkering ved ejendommen.

Billeder er fra en anden lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.