Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Blegkilde Allé, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.395,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.395,00 kr.
- Depositum
22.185,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
74 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
ÅBENT HUS KUN MED TILMELDING!

- Stor'er med udsigt
- Nyrenoveret
- Lyst og lækkert
- Spændende indretning!

Dejlig værelses lejlighed beliggende i populær ejendom med flotte udenomsarealer.

Lejligheden er moderniseret med lækkert køkken fra Invita i flot tidsløst design og med alt i lækre hårde hvidevarer. Her kan nævnes Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine. Quooker med udtræksslange

Pænt badeværelse der ligeledes er moderniseret med nyt skabsarrangement, ny bordplade og med nye armaturer. Vaskemaskine kombineret med tørretumbler fra Siemens

Dejligt soveværelse med skabe. og stue med flot udsigt over Aalborg. Stuen er i åben der er i åbent forbindelse med køkkenet.
Ekstra værelse ligeledes med suveræn udsigt.

Som lejer har du mulighed for at leje ekstra værelse, som er fuldt møbleret med sengelinned og toiletforhold. Store fælleslokaler, som er igennem en større modernisering, som kun kan benyttes af beboerne på Blegkilde Alle.

Du har på Blegkilde Allé mulighed for at benytte den hyggelige lounge med eget bibliotek, hvor friske aviser og tidsskrifter kan læses samtidig med du nyder kolde- og varme drikke, der kan købes i loungen.

Er din cykel punkteret eller trænger til lidt luft, så har du mulighed for at fikse det i ejendommes tilhørende cykelværksted.

Der er gratis p-pladser til ejendommen.

Indkøb har man lige om hjørnet, ligesom man hurtigt er på motorvejen.

Billederne er fra en anden lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.