Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Marmorvej, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

19.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.900,00 kr.
- Depositum
59.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
140 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lys lejlighed med udsigt til vand samt to badeværelser
Lejligheden har et stort lyst køkkenalrum, hvor der er rig mulighed for at etablere spiseafdeling samt stue. Der er endvidere også mulighed for at etablere kontor, idet der i stuen er et stort indhak med en fransk altan. Fra køkkenalrummet er der adgang til lejlighedens altan som er øst vendt. Lejligheden indeholder to gode soveværelser, med store vinduespartier, som giver værelserne et flot lysindfald, samt en fantastisk udsigt, da der fra begge værelser er direkte udsigt til vand. Fra det ene soveværelse er der tilhørende privat badeværelse udarbejdet i hvide fliser med brus. Boligens andet badeværelse er ligeså i hvide fliser med vaskemaskine samt tørretumbler.

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde.

Lejlighederne varierer i størrelse, samt antal værelser. Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner. Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til dine behov. Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal.

Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen, samt mulighed for at leje fælleslokale.

hjemmesiden

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Kælderrum, Dørtelefon, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.