Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Havkærvej, 8381 Tilst

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
69 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyt attraktivt byområde i Tilst ved Aarhus - Lys, luft og leverum i Blomsterhaven i Tilst.

Arkitektur
For at sikre et mangfoldigt byområde ønskes en bred palette af forskellige boligtypologier. Områdets primære boligtypologier udgøres af hhv. punkthuse alternativ rækkehuse/town houses, karréer, ungdomsboliger samt en stangbebyggelse til kontorer.

Der ønskes mulighed for, at der inden for området kan arbejdes med en forskellighed i arkitekturen, således at der skabes et område, der opnår en stor materiale- og bygningsmæssig variation. Dette bidrager til yderligere at løfte områdets arkitektoniske kvalitet.

Vision for det nye byområde i Tilst
Der er et ønske om at omdanne den tidligere distributionscentral for GASA til en ny og levende bydel i Tilst. En bydel med et mangfoldigt boligudbud med en række forskellige boligtypologier samt med levende og attraktive byrum, som indbyder til ophold og leg.

Området er disponeret med en enkel overordnet struktur, som sikrer en klar og logisk opdeling af arealet. Den overordnede struktur rummer dels en klar vejstruktur samt en klar opdeling af de forskellige, mindre boligområder/storparceller.

Der vil blive etableret en ny genvej til Aarhus Midtby for områdets beboere, ligesom der etableres et nyt lysreguleret kryds ved Blomstervej.

Den nye genvej planlægges på længere sigt at blive forbundet mod nord til Skejby, og det nye byområde vil således endnu mere ligge velplaceret i forhold til de større infrastrukturelle træk i Aarhus.

Bemærk

Billeder, visualiseringer, animationer m.v. kan være udarbejdet for en anden bolig, og der kan på/i disse billeder/visualiseringer/animationer m.v. være gengivet genstande, udstyr og indretning, som ikke indgår i handlen af nærværende ejendom. Endvidere kan der være sket ændringer/justeringer i faktuelle forhold hvorfor der til enhver tid henvises til aktuelle bygningstegninger samt materialebeskrivelse for projektet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Tilst?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Tilst. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.