Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Elstarvej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

8.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.995,00 kr.
- Depositum
26.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
56 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I stueetagen finder du fælleskøkken, hvor du sammen med dine naboer kan tage en pause fra studiet og hygge omkring madlavningen. Der vil være mulighed for cykelparkering i kælderen, hvor der ligeledes forefindes depotrum til de lejligheder som ikke har depotrum i kælderen eller på deres etage.

Er du til frisk luft og byudsigt, kan du på 16. etage benytte den fælles tagterrasse. På 17. etage finder du sky-loungen, hvor du kan medbringe dine studiebøger og læse med Københavns skyline foran dig.

Med en studiebolig i Akeleje Hus, bliver du en del af den nye grønne bydel, Grønttorvet, i Valby. Ejendommen har en attraktiv belliggenhed ud mod den nye Gønttorvspark med frugttræer og oaser der indbyder til afslapning og samvær, og er opbygget med frodige taghaver i flere niveauer, så parken både kan opleves helt tæt på og ses langt væk. Fra tagteressen i Akeleje Hus' krone kommer du på toppen af byen og får den smukkeste udsigt. Det er et studieliv med stil!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.