Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Havkærvej, 8381 Tilst

Økonomi *

Husleje

8.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

fri kontakt
Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nybygget lejlighed fra 2019 i Blomsterhaven Tilst, hvor du kan glæde dig til:
✓ Delevenlig lejlighed – god til par og venner
✓ Egen altan eller have
✓ Stor hvidevarepakke med opvaskemaskine, tørrevaskemaskine og kølefryseskab
✓ I bliver de første til at bo i lejligheden
✓ Tilladelse til husdyr
✓ Fleksibel indflytningsdato
✓ Ingen forudbetalt husleje
✓ Elevator i ejendommen

Området
Boligerne er opført på den gamle GASA-grund i Tilst, hvor der før i tiden blevet handlet med frugt og grønt. I dag er grunden ved at ændre sig til et nyt, stort boligområde, der vil udvikle sig markant over de kommende år. Blandt andet opføres der i 2020 et nyt supermarked tilknyttet boligområdet.

I Tilst finder du Bilka, Jysk, Elgiganten og flere af de andre store varehuse, hvad end du skal købe ind til hverdag eller fest.

Du finder også tre skoler samt SFO’er, Aarhus Gymnasium (Tilst) samt børnehaver og dagplejer i området.

Afstande
Beliggende i Blomsterhaven, kommer I til at bo i den del af Tilst, der ligger tættest på Aarhus C og Skejby. I bil er der kun 7 minutter til Skejby, 10 minutter fra Aarhus C og 15 minutter til Bellevue Strandpark og naturskønne Marselisborg Dyrehave.

Er du i bus eller på cykel, tager det 15 minutter til Aarhus C. Der er anlagt helt ny Supercykelsti fra Tilst til Aarhus C i 2019.

OBS! Ingen forudbetalt husleje. Depositum på 3 x husleje.

Bemærk, billederne kan være taget fra en lignende lejlighed.

Bemærk

Billeder, visualiseringer, animationer m.v. kan være udarbejdet for en anden bolig, og der kan på/i disse billeder/visualiseringer/animationer m.v. være gengivet genstande, udstyr og indretning, som ikke indgår i handlen af nærværende ejendom. Endvidere kan der være sket ændringer/justeringer i faktuelle forhold hvorfor der til enhver tid henvises til aktuelle bygningstegninger samt materialebeskrivelse for projektet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.