Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Drosselvej, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
58.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 9 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Denne m2 store stilfulde lejlighed har en ekstraordinær loftshøjde og store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og en meget lys lejlighed. Den store lyse opholdsstue ligger i forbindelse med det flotte køkken / alrum hvorfra der er adgang til en dejlig altan med udsigt over Fuglebakkekvarteret. Det store soveværelse har et næsten uendeligt antal indbyggede garderobeskabe. Til garderoben hører en smuk træstige, der er lige så dekorativ som praktisk. Lejligheden indeholder desuden hyggeligt værelse / kontor samt moderne badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Ejendommen
Ejendommen ligger på en stille villavej i det hyggelige Fuglebakkekvarter på Frederiksberg og er oprindeligt opført som Fuglebakken Børnehospital i 1913. I 2005 blev den smukke ejendom totalrenoveret og bag de herskabelige facader findes der nu moderne boliger.

Ejendommen har privat parkeringsplads, med en p-plads til hver lejlighed og overdækket cykelparkering. Her findes desuden en fin lille fælles solhave og hyggelige fællesarealer med borde og stole.

Drosselvej ligger i hjertet af Frederiksberg tæt på Fuglebakken S-tog station, Metro og ikke mindst det store udbud af caféer og specialbutikker som Frederiksberg kan byde på.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.