Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

7 værelses lejlighed - Malmøgade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

28.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
84.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
276 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Fantastisk herskabslejlighed på 276 m2 hvoraf de 25% er registreret som erhverv. Lejligheden er nymalet og i særdeles god stand med mange flotte detaljer. Lejligheden har 3 stuer en suite adskilt af flotte dobbelte fyldningsdøre. Alle stuer har store vinduer mod gaden, der giver et fantastisk lys i rummene. Den midterste stue har desuden udgang til altan mod gaden. Fra den store entre er der adgang til dejligt værelse, der evt. kan anvendes som kontor eller aupair værelse. I forbindelse med dette værelse er etableret badeværelse med bruseniche. Lejlighedens mest fantastiske rum er den ovale spisestue, der prydes af fyldningsdøre og høje paneler. Fra spisestuen er der via lille gang adgang til anretterkøkken og 2 store værelser med garderobeskabe. Videre af gangen findes stort badeværelse med badekar og stor bruseniche. For enden af gangen ligger det fantastisk og meget store køkken hvorfra der er adgang til dejlig altan mod gården. I køkkenet er der plads til at spisebord. Lejligheden udlejes IKKE som delebolig. Ejendommen
Smuk klassisk og meget velholdt Østerbro-ejendom med lys pudset facade med flotte udskæringer og dekorationer. Fantastisk flot indgangsparti og dekoreret trappeopgang med bred trappe og elevator. Ejendommen ligger på en af Østerbros mest attraktive og mondæne adresser med klassiske Østerbro ejendomme. Malmøgade ligger direkte op til Østre Anlæg med de indbydende flotte haver og søer til gå- og løbeture. To af Københavns mest attraktive kunstmuseer Statens Museum for Kunst og Den Hirsprungske Samling ligger også her. Storbypulsen kun få hundrede meter væk med den hyggelige Øster Farimagsgade med kaffebarer, restauranter og take-away. Søerne, Østerbrogade og byens centrum er i gåafstand ligesom Østerport station.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.