Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

8 værelses villa - Hyrdevej, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

40.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
300 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2020
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Klassisk & stor villa med lukket solrig have og flisebelagt privat terrasse velplaceret i Hellerup. Øresund med dets rekreative områder samt muligheder for både dagligvare indkøb, og mere eksklusive specialforretninger, ligger rundt om hjørnet fra denne stille tværvej.

Du træder ind i en yderst præsentabel og hyggelig hall med trappe op til 1.sals fire store værelser samt badeværelse med spa og brusebad. I stueplan ligger tre stuer en suite, hvor den største stue har adgang til terrassen og byder på en flot indbygget pejs. Med dobbeltdøre kan der åbnes til en mindre stue eller modsat mod spisestuen der er i forbindelse med et større køkken. Også her er mulighed for at indrette en spisekrog. I den modsatte ende finder du dels et badeværelse med brusebad samt et mindre værelse. Ved køkkenet er trappen til kælderetage samt endnu en udgang. Kælderen er fuldt udnyttet og udover depot, viktualierum samt vaskerum, er der mulighed for at indrette yderligere 2 store rum, hvor det bagerste er delt med en halv væg.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.