Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Torvegade, 7330 Brande

Økonomi *

Husleje

3.850,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
385,00 kr.
- Vand
385,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
11.115,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
54 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen Blichersvej/Torvegade ligger centralt i Brande by tæt på mange kulturtilbud og den flotte gågade med mange butikker. Der er i alt 52 boliger i afdelinge og bebyggelsen er i to tager med udnyttet tagetage. Boligerne er rustikke med afhøvlede plankegulve og fyldningsdøre og der hører en hyggelig fælles have til boligerne.
Boligerne på Blichersvej har gennemgået en omfattende renovering. Alle lejligheder har fået forbedret tilgængeligheden, hvor dørene er blevet bredere og de nye badeværelser er blevet større og rummelige. Der er kommet nyt køkken med indbygget keramisk kogeplads, Siemens køle/fryseskab og der er plads til en opvaskemaskine.
I badeværelset er der blevet lavet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Renoveringen omfatter også nye radiator og varmesystem, nyt ventilationssystem med varmegenvinding samt forbedret isolering.
Udvendigt er afdelingen også forbedret, med ny sti og kørebelægning hen til boligerne, der er kommet ny indgangstrappe og opgang 31 og 33 har fået elevator, hvortil der også er bygget altangang. Derudover er der kommet nyt afløbssystem, omfangsdræn samt fugtsikring af kælder.
Beliggenhed
I Brande er der mange kulturelle faciliteter, bibliotek, sportshal, golfbaner, kulturhuset Remisen samt store grønne områder med gode muligheder for gåture. Alle disse faciliteter ligger omkring 500 meter fra bebyggelsen. Der er et fint bycenter med mange butikker og en togstation med direkte tog mod København og Herning. Flere steder i byen og på gågaden i Brande er der udsmykket med gavlmalerier, skulpturer og der er en stor detaljerigdom i udformningen af belægning og belysning.
Indretning
Boligerne er forskelligt indrettede, men alle har køkkener og baderum fra 1994. I de store boliger er der køkken alrum med spiseplads til 8. Der hører pulterrum til boligerne og der er adgang til kabel-tv. Der er plads til vaskemaskine på badeværelset. Der er en gildesal på Mosevænget i Brande som beboerne kan leje til private fester.
Beboerne
Der er en blandet beboersammensætning med både unge, familier og ældre beboere. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.
Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.