Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Nyhavn, 1051 København K

Økonomi *

Husleje

20.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.300,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.500,00 kr.
- Depositum
61.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
152 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Denne smukke og charmerende Lejligheden er nyere istandsat i materialer er af en særdeles god kvalitet. Køkkenet er fra Designa med flot satin bordplade samt flotte egetræsgulve i hele boligen.
Boligen er i to plan med stort køkken/alrum stue ud i et med et fantastisk lysindfald fra stort vindue i dobbelthøjde. Herudover et stort badeværelse og soveværelse. via flot frappe kommer du til andet plan, hvor du finder stor møblerbar repos samt boligens andet badeværelse og to store værelser.
Ejendommen
Lejligheden ligger i en af Nyhavns mest markante ejendomme i den inderste del af Nyhavn. Ejendommen er for nyligt renoveret med respekt for den oprindelige stil, og opført med flot rødpudset facade.
Området
Nyhavn er et kvarter med stor historik, mange spændende caféer samt restauranter, som har sin egen charme og særprægethed. Kongens Have, Amalienborg og havnefronten med det nye skuespilhus er alt sammen indenfor kort gåafstand.
Det bliver ikke mere centralt, og alligevel ligger ejendommen tilbagetrukket fra det pulserende liv inde i gården.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.