Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Ølbycenter, 4600 Køge

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.500,00 kr.
- Depositum
28.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området
Lejligheden er beliggende i Ølby Centret og i meget kort afstand til Ølby Station, indkøb, shopping mv. Ølby er blot få kilometer fra Køge Centrum - hvor udvikling er et nøgleord for fremtiden i postnummeret. Ølby Centret er et åbent center med et stort udbud af dagligvarebutikker i form af Føtex, Netto, Lidl, Rema1000 og Aldi. I centret findes desuden et mindre udvalg af specialbutikker, bl.a. Matas, Ølby Apotek og Nordea. Grønne områder, restauranter, skoler, parkering mv. er inden for kort afstand.
Alt i alt er lejligheden beliggende i centrum af Ølby og i kort afstand til Køge Centrum.
Lejligheden
Fin-værelses lejlighed med god planløsning. Lejligheden indeholder: Fordelingsentré med adgang til badeværelse samt adgang til køkken/alrum og stue ud i et. Derudover gode og rummelige værelser
For at leje denne lejlighed, må man ikke være registreret i RKI.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.