Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vejlegade, 4900 Nakskov

Økonomi *

Husleje

6.242,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
635,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
10.613,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. juni 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hyggelig ejendom i tre etager med elevator og grønt gårdrum. Velegnet for ældre og handicappede. Der er også 9 ungdomsboliger i ejendommen med lille køkken og bad.
Beliggenhed
Ligger i centrum af Nakskov tæt på havnemiljøet og tæt på butikker, skole og børnehave. Der er 600 meter til stationen, hvorfra der går tog til Maribo, Sakskøbing, Nykøbing og videre mod København. Der er en fælles grøn gårdhave med legeområde for mindre børn.
Indretning
Byggeriet er fra 1990 og i god stand. Lejlighederne er meget forskellige. I nogle boliger er der åben forbindelse mellem køkken og stue, andre steder er der lukkede køkkener med spiseplads i køkkenet. De ungdomsboliger er på 1 rum med eget lille køkken og baderum. Der er et fælles beboerlokale og vaskeri i bebyggelsen. Boligerne har desuden køleskab og komfur.
Beboerne
Der er en blandet beboersammensætning med både unge, ældre og familier. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, og kan låne af afdelingen til forbedringer i boligen. Vælger du selv at lægge pengene ud, kan du få godtgørelse når du flytter.
Vedligeholdelse
Bebyggelsen er godt vedligeholdt. Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de fælles grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en driftschef, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.