Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nørrebrogade, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

20.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.900,00 kr.
- Depositum
62.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
132 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighederne er topmoderniseret og fremstår alle i god stand med unikke New Yorker detaljer. Lejlighederne er beliggende på Nørrebrogade i baghuset. Du vil derfor ikke mærke, at du befinder dig midt på Nørrebro.
Fra de fleste lejemål er der udsigt til Den Jødiske kirkegård og den hyggelige baggård, hvor der er plads til cykler og hyggeligt ophold.
Når du træder ind ad døren bliver du mødt af det kæmpe store køkkenalrum, som er utrolig lyst og lækkert. Køkkenet er nyt og moderne i hvide nuancer, og rummer bl.a. ov, køle/fryseskab og opvaskemaksine. Derudover er der et stort badeværelse med vaskesøjle. Der må ikke holdes husdyr i ejendommen.
Der kan lejes privat p-plads i gården mod betaling.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.