Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lys 4-værelses lejlighed i Hillerød nær Frederiksborg Slot

Økonomi *

Husleje

13.676,03 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
170,95 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
40.393,74 kr.
- Depositum
40.393,74 kr.

Detaljer *

Størrelse
140 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er opført i 1964 og er centralt beliggende i Hillerød. Hillerød er den optimale kombinationen af lokalt byliv, naturskønne omgivelser og gode forbindelser til København.

Lejligheden fremstår lys og rummelig med store vinduespartier som giver et smukt lysindfald. Boligen står med flotte, lyse trægulve. Dertil får man et stilrent, hvidt køkken der er udstyret med alt i hårde hvidevarer. Boligen indeholder to badeværelser klinket i hvidt og rummer derfor nemt den travle familie. Til lejligheden hører desuden en sydvestvendt altan.

Ejendommen fremstår med moderne, markante lyse facade- og vinduesbånd på gadesiden. Der findes elevator i opgangene på Kalvehavevej nr. **, **, 5 og 7. I stueplan er der erhvervslejemål, som sikrer gode indkøbsmuligheder hos både store butikskæder og små selvstændige erhvervsdrivende. Fra ejendommen er der forbindelse til det attraktive butikscenter Hillerød Slotsarkade. Det tilknyttede fællesvaskeri benyttes kun af ejendommens beboere.

Der er gode busforbindelser i nærheden. Dertil ligger lejligheden tæt på skønne, grønne omgivelser, herunder det smukke Frederiksborg Slot & Slotshave.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Betaling for vand er indeholdt i huslejen. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.