Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Østerågade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

15.995,00 kr.

Forbrug
1.450,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.995,00 kr.
- Depositum
47.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
195 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Komplet renoveret herskabslejlighed på hele 195 kvm. udlejes på en af byens bedste adresser.

Lejligheden er beliggende i en flot og velrenoveret ejendom i Østerågade nr. **.
Området hvor ejendommen er beliggende, byder på mange gode og skønne faciliteter. Her er der kort afstand til byens mange caféer, gågader, indkøbsmuligheder, Salling, Aalborg havnefront samt alt hvad midtbyen tilbyder.
Ejendommen har en skøn fælles terrasse på 1. sal, hvortil der er adgang via opgangen. Der er også mulighed for afslapning i det nyetablerede grønne parkområde, som er beliggende på bagsiden af ejendommen.
Lejligheden totalrenoveres og vil herefter fremstå som en herskabslejlighed indeholdende alle de rigtige detaljer med bl.a. højt til loftet. Lejligheden har ligeledes nyere termo vinduer med flotte trælysninger.

Lejligheden indeholder 3 store stuer en suite, 1 soveværelse, køkken, badeværelse, fordelingsgang samt gæstetoilet. Der er stor balkon ud mod Østerågade og egen altan på bagsiden af ejendommen mod Budolfi kirke.
Af materialer kan der bl.a. nævnes stuklofter, delvis panelvægge, rosetter, flotte renoverede plankegulve, høje flotte fodlister og gerigter. Franske døre mellem de tre stuer samt gamle renoverede fyldningsdøre.

Stort badeværelse med bruseniche, bordarrangement, vaskemaskine/tørretumbler, vindue, væghængt toilet, indbygget spejl i væggen, gulvvarme og håndklædetørrer. Gæstetoilettet er også nyrenoveret og vil komme til at fremstå i samme stil som lejlighedens badeværelse.
Køkken med alt i hårde hvidevarer. Her kan bl.a. nævnes induktionskogeplade, fuld integreret køle/fryseskab, indbygningsovn samt kombi ovn, fuld integreret opvaskemaskine og væghængt emhætte. Gulv i sort/hvid skaktern, sort granitbordplade, glas på væg over den kogeplade. Masser af skuffer og skabsplads.
Lejlighedens soveværelse indeholder et flot stort skabsarrangement. Ligeledes er der egen separat håndvask i soveværelset, bevaret fra lejlighedens opførelse, og udgang til den ene altan mod Budolfi.
Indbygget spot i køkken, bad samt fordelingsgang. Walk-in closet/garderobeskab i fordelingsgangen.

Komplette nye vvs og el installationer i lejligheden. Der er tilhørende kælderrum til lejligheden.

Lejligheden forventes indflytningsklar d. 01.04.2020.
Husdyr efter aftale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.