Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Kammerrådensvej, 2970 Hørsholm

Økonomi *

Husleje

14.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
290,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.200,00 kr.
- Depositum
42.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen
Ejendommen er nyopført i energirigtige kvalitetsmaterialer og med fokus på optimale lysindfald. Herudover er der elevator, stor fælles tagterrasse samt gode parkeringsmuligheder. Placeringen kunne heller ikke være bedre, idet ejendommen er centralt beliggende i Hørsholm nær indkøb, fitness, busforbindelser, Slotsparken mv.
Gratis parkeringslicens, bilen kan parkeres tæt på ejendommen.
Lejlighed
3 værelses lejlighed i 2 plan med udsigt til Dronningedammen mod øst og med privat vestvendt tagterrasse. Lejligheden er opdelt således, at køkken og stue er på 2. sal, da det er herfra at man har den bedste udsigt samt udgang til tagterrasse.
På 1. sal er der entre med skabsvæg, 2 rummelige soveærelser, badeværelse med brus og vaskesøjle. Materialerne er i bedste kvalitet med bl.a. køkken, badeværelseselementer og garderobeskabe fra Svane Køkkenet København.
Kælderum findes.
Området
I kan glæde jer til en central placering helt tæt på de mange indkøbsmuligheder i Hørsholm Midtpunkt. Endvidere er der ikke langt til skole og daginstitution, mens Slotshavens grønne arealer kan nås på under et kvarters gang. Bussen stopper lige ved siden af adressen, mens pendlere kan se frem til få minutters kørsel til motorvejen.

Besked om nye lejeboliger i Hørsholm?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hørsholm. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.