Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Slotsgade, 3400 Hillerød

Økonomi *

Husleje

16.900,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
50.700,00 kr.
- Depositum
50.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
134 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Eksklusiv lejlighed i Hillerød

Eksklusiv lejlighed i Hillerød

Hillerød er en gammel by, hvis historie kan spores helt tilbage til 1200. Frederiksborg Slot, som er bygget i 1560, er det historiske midtpunkt, men byen er ligeledes rig på oplevelser inden for musik, kunst, teater og film. Den gamle og hyggelige gågade giver sammen med moderne indkøbscentre rig mulighed for shopping samt café- og restaurantbesøg.

Ejendommen er beliggende i den bedste ende af gågaden og ydermere udsigt til slottet og den store sø. Her er indrettet eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Denne lejlighed er en 4-værelses på 134 kvadratmeter og består af god entré med god plads til opbevaring, som fører videre ind til lejlighedens store stue i åben forbindelse med lyst køkkenet. Lejligheden har 3 gode soveværelser. Fra stuen og lejligheden ene værelse er der adgang til lejlighedens 2 private tagterrasser. Derudover har lejligheden er flot badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommens stueetage samt kælder er udlejet til kendte koncepter som Noa Noa og Inspiration.

Nærområdet
Hillerød ligger naturskønt i hjertet af det, der kaldes Kongernes Nordsjælland og er omgivet af Grib Skov. Byen er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København og Helsingør. Der bor omkring 30.000 mennesker i Hillerød.

OBS. Billederne er fra en anden lejlighed i samme ejendom.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hillerød?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hillerød. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.