Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Lipkesgade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

22.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
67.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
132 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2020
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Ejendommens grundplan og ideelle placering har givet mulighed for en meget rummelig og velindrettet lejligheder, der får lys ind fra både øst og vest. Lejligheden består af stort centralt rum, der indeholder flot åbent køkken, stor spiseafdeling og stor lys opholdsafdeling med udgang til dejlig altan. Fra spiseafdelingen er der adgang til værelse med indbyggede skabe og udgang til altan. Desuden stort soveværelse med mange indbyggede skabe, udgang til altan og adgang til dejligt badeværelse. Lejligheden udlejes IKKE som delebolig. Ejendommen
Lipkesgade er beliggende midt i det attraktive ambassadekvarter og ejendommen, der er totalrenoveret i 2015 kombinerer moderne boligstil med autentisk charme. Lipkesgade er en hyggelig sidegade, der løber mellem Kastelsvej og Classensgade. I det nærmeste nabolag har man endvidere den idylliske, brostensbelagte Willemoesgade, Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, der alle hører til blandt byens bedste handelsstrøg. Lokalområdet er desuden et slaraffenland for alle, der nyder at gå ud. Caféerne ligger som perler på en snor, og der er restauranter i enhver prisklasse med køkkener fra det meste af verden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.