Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vesterbrogade, 1620 København V

Økonomi *

Husleje

16.400,00 kr.

Forbrug
1.550,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
49.200,00 kr.
- Depositum
49.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
123 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
3 værelses lejlighed på Vesterbrogade, København V med et areal på 123 m2. Huslejen er på 16.400 DKK og forbrug er sat til 1.550 DKK. Der er ikke husdyr tilladt i lejligheden.

Bemærk

OBS! For at komme i betragtning til dette lejemål, SKAL du venligst skrive en ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv. Derefter vil der blive taget stilling til en fremvisning.Ansøgninger der ikke er sendt via Findbolig.nu behandles ikke. Ansøgning kan sendes via "Spørg udlejer"-knappen.Lejemålet overtages nyistandsat og skal afleveres nyistandsat ved fraflytning. Når lejligheden ved fraflytning skal afleveres nyistandsat, betyder det, at samtlige malbare flader skal males, dvs. herunder også vinduesrammer, paneler, rør mv., gulve skal ordnes mv. Udlejer ønsker ikke, at udleje til bofællesksaber. Der må ikke holdes hund eller andre dyr. Udover aconto vand og varme, er det op til lejer selv at tilmelde sig el-forsyning. Der tages generelt forbehold for fejl. Der kan være andre interesserede til lejemålet, udlejer kan vælge at disponere til anden side.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.