Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Strandpromenaden, 4600 Køge

Økonomi *

Husleje

11.325,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
580,00 kr.
- Vand
363,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.325,00 kr.
- Depositum
33.975,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen

Med nøglen til denne stilistisk flotte lejlighed på adressen Strandparken, kan du hver morgen stå op til bølgeskvulp og duften af havsalt, ligesom du fra første parket kan nyde de storslåede solopgange over havet.

Strandparken er kort fortalt et nyopført byggeri, som ligger smukt på Søndre Havn ved Køge Bugt med udsigt til sandstrand og fredet område.

Ejendommen har elevator og dørtelefon. Depotrum og cykelparkering ligger i ejendommens kælder.

Lejligheden

Der er køkken-alrum med masser af skabsplads, stue med plads til sofagruppe og spisebordsplads, 2 rummelige soveværelser med indbyggede skabe, og sidst men ikke mindst – et ekstra uderum i form af altan.

Lejligheden har alt i hårde hvidevarer fra Siemens.

Området

Søndre Havn er i dag omdannet til en levende bydel, hvor både byggeri og udearealer er af høj arkitektonisk kvalitet."Engkanten" er den nye promenade mellem det nye boligområde - og en blandet grøn beplantning vil sikre, at Søndre Havn vokser til som en dejlig, grøn bydel. Der har altid været strand nede ved kysten, men nu har den fået en ansigtsløftning, så det er blevet et badested i topklasse. Vanddybden er perfekt, der er rent vand at bade i og hvidt sand. Som et supplement til stranden skabes desuden en strandø med en rigtig badeanstalt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.