Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i Århus C

Økonomi *

Husleje

10.850,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
21.700,00 kr.
- Depositum
32.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen Nordborggade er beliggende på Langenæs tæt på Harald Jensens Plads og i gåafstand til centrum. Ejendommen ligger midt i et grønt rekreativt område tæt ved Brabrandstien. Der er kort gåafstand til mange indkøbsmuligheder og gode muligheder for offentlig transport. Ejendommen består af 74 et- til fireværelses lejligheder i størrelsen 36 til 93 m2. Der er sydvendt altan til langt de fleste lejligheder. Der er fællesvaskeri i kælderen og der er parkeringsplads foran ejendommen. Herudover er der tilknyttet et kælderrum til de fleste lejligheder. Lejlighederne bliver løbende renoveret ved fraflytning, hvilket betyder at lejlighederne er forskellige i indretningen, og at huslejen vil stige ved genudlejning.

Bemærk

A conto opkrævning dækker både betaling til vand og varme.Beløbet er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er man registreret hos RKI, kan man ikke komme i betragtning til leje af boligen. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aarhus?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aarhus. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.