Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

8 værelses lejlighed - Upsalagade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

33.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
99.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
261 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Flot og meget velholdt herskabslejlighed på 261 m2 med smukke sildebensparket gulve, fyldningsdøre og stuk. Lejligheden har 3 stuer en suite adskilt af flotte dobbelte fyldningsdøre og med store vinduer mod gaden, der giver et fantastisk lys i rummene. Den ene stue er indrettet som bibliotek med flot indbygget bogreol. Det centrale rum i lejligheden er en helt fantastisk oval spisestue hvorfra, der er adgang til stuerne og fordelingsgangen til køkkenet. Der er 2 store børneværelser, dejligt forældre soveværelse med indbyggede skabe samt gæsteværelse desuden stort køkken med mange skabe og god plads til spisebord. Derudover badeværelser med bruseniche hvor der på det ene er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden udlejes IKKE som delebolig. Ejendommen
Ejendommen er beliggende i det mondæne "Svensker" kvarter på Østerbro ved Østre Anlæg og i gåafstand til Kastellet, Søerne, Statens Museum For Kunst, indkøbsgaderne Øster Farimagsgade og Østerbrogade samt 10 minutter til Kgs. Nytorv. I området ligger flere populære daginstitutioner og skoler bl.a. Krebs Skole. Her bor man midt i byen, men i et meget stille område med særdeles gode parkerings muligheder og tæt på Østerport station og Metro. Ejendommen er særdeles velholdt med flot indgangsparti og stort fælles gårdmiljø.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.