Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed udlejes

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
800,00 kr.
- Varme
800,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
17.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
3 1/2 vær. 1. sals lejlighed i tofamilieshus tæt på sø, skov og centrum i Silkeborg. Udlejes til rolig ikke ryger lejer uden hjemmeboende børn og husdyr. Lejligheden er ifølge BBR på 118 m2. med stor sydvendt altan samt adgang til lille depotrum i kælder og vaskerum fælles med udlejer. Udlejer har hund.
Huslejen er på 8.500,- kr pr. Måned med tillæg af a conto vand og varme på 800,- kr. Dertil afregnes el direkte med forsyningsselskab og der skal påregnes udgift til udendørs vinduespudsning hver 8. uge på ca. 350,- kr.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Silkeborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Silkeborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.