Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Reserveret - Herskabelig luksuslejlighed på Frederiksbjerg, Aarhus

Økonomi *

Husleje

19.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
153 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2020
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med en populær placering på på 3. sal i Skt. Pauls Gade i det skønne Frederiksbjerg finder man denne unikke luksuriøse herskabslejlighed på hele 153 kvadratmeter.

Lejligheden er nyrenoveret med moderne elementer, men har bibevaret de smukke klassiske detaljer som høje, dekorerede vægpaneler og smukke stuklofter. En kombination der yder ynde og charme til denne fuldstændig gennemførte bolig.

Lejlighedens mange kvadratmeter er godt udnyttet med store rum, masser af lys og luft og alle værelser er med gulvvarme.

Der er indgang via entré med garderobe i sammenhæng med lækkert køkken/alrum med kvalitetsmaterialer, herunder hårde hvidevarer i Gaggenau. Fra køkkenet er der udgang til stor østvendt altan med udsigt over det fredlige fælles gårdmiljø. Derudover indeholder lejligheden 2 store stuer en suite som herskabeligt står med de smukke høje træpaneler på væggene, flotte stuklofter og lækre Dinesen douglas-planker på gulvene tillige med rumligt soveværelse med walk in closet og adgang til stort luksuriøst badeværelse med Vola armaturer, Miele vaskesøjle og Geberit væghængt toilet.

En helt igennem renoveret bolig med høj kvalitet i materialer, beliggenhed og æstetik.

Lejligheden udlejes fra 1. april (evt. tidligere) for en nærmere aftalt periode.

Der betales forbrug ud over husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.