Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Robert Jacobsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.000,00 kr.
- Depositum
28.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejeboligerne i himmelbyen består af lejligheder og byhuse – på toppen af ørestads byliv. bebyggelsens markante arkitektoniske udtryk skiller sig ud i området – med boliger, der hæver sig over gaden og danner en karaktérfuld skyline. himmelbyen rummer flere funktioner. her er både erhverv, dagligvarebutikker, et underholdningscenter for familier og børn samt self-storage faciliteter – alt sammen i bebyggelsens nederste fire etager. herfra lægger boligerne sig elegant ovenpå, som et selvstændigt byområde på toppen – helt uafhængigt og fri af de nedre funktioner. himmelbyens lejeboliger ligger i rolige luftlag i 18 meters højde, med adgang fra bygningens fjerde sal – således har huset fået sit navn. på ankomstetagen indrettes et åbent og grønt gårdrum, som fungerer som fællesareal for beboerne, og dermed skabes et unikt bykvarter i højden mellem boligerne. desuden er her opgange og elevatorer til boligerne på de øvrige niveauer. boligernes placering gør, at alle har udsigt til det pulserende område og er indrettet så dagslyset kan strømme ind fra flere sider. i himmelbyen bor man midt i ørestads mange tilbud og nær naturskønne kalvebod fælled. med metroen, få minutters gang fra boligerne, kan man være på christianshavn på 11 minutter, på nørreport på 14 minutter og på frederiksberg på 18 minutter. desuden opføres et p-hus som nabo til himmelbyen. huset bygges i samme etagehøjde som boligerne og forbindes med en gangbro – dermed kan man nemt og bekvemt komme direkte fra bilen til boligen. p-pladser kan lejes i p-huset.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.