Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Strandpassagen, 4600 Køge

Økonomi *

Husleje

17.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.000,00 kr.
- Depositum
51.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
132 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Enggården byder på 77 lejelejligheder fordelt på 6 etager. lejlighederne har 2-4 værelser på 62-132m2. der er privat havestykke eller altan samt fælles tagterrasse, hvor du kan slappe af med en god bog eller få en hyggelig snak med naboen over en kop kaffe. i kan holde fællesspisning for opgangen under åben himmel, eller du kan fejre din fødselsdag og samle dine nære til duften af grillmad. du har udsigt til skov, byen og gårdrummet, som indrettes med bænke og masser af grønt, så det bliver rart at opholde sig udendørs. du bor ikke langt fra køge st., hvor både s-tog og regionaltog kører, og fra den nye køge nord st. tager det kun 24 minutter til københavn h. i bil når du hurtigt det udbyggede motorvejsnet, så det er nemt at komme til og fra dit hjem. søndre havn er en nyere bydel i køge, hvor der hele tiden udvikles og udvides. her afholdes flere sociale arrangementer, som for eksempel søndre havnedag, hvor du kan møde dine naboer, få smagsprøver på lokale råvarer og udfordre dig selv med kajakpolo eller klatring. engkanten er søndre havns byfront og opholdssted med promenade samt trappetrin, og den udbygges løbende. kvarteret er præget af et hyggeligt havnemiljø med blandt andet almindingerne, som er friarealer med naturrige gang- og cykelruter. indflytning d. 15.03.2020

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Køge?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Køge. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.