Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Havneøen, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug
2.351,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.000,00 kr.
- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
217 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Eksklusive lejligheder med altaner

3-værelses ejerlejlighed i parterre og stueplan med 3 skønne altaner. Ejerlejligheden er på plantegningen benævnt som lejlighedstype N.

Nyd livet på 1. klasse, vel nærmest i vandkanten, med smuk udsigt til Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovbeklædte arealer - duften af frihed samt stilheden følger med...... "En investering for livet"

Havneøen er med sin enestående placering én af landets mest attraktive beliggenheder og vil i løbet af de kommende år forvandles til en ny milepæl for Vejle - og for dansk byggeri og arkitektur. Det er KIRK Kapital der står bag Havneøen. udlejer forestår salget.

Der bygges i alt 9 huse på Havneøen og de 6 første huse i 1. og 2. etape står klar med i alt 105 ejer- og lejelejligheder. Der er i 1. etape udelukkende tale om helt unikke beliggenheder i 1. og 2. række til Vejle Fjord. Nogle beliggenheder der ganske enkelt aldrig kommer lignende af. Alt sammen eksklusive ejerlejligheder med imponerende udsigtsforhold, solrige altaner, spændende planløsninger og naturligvis parkeringskælder med elevator til lejlighederne.

På Havneøen kan livet leves på 1. række med udsigtsforhold, som kan tilfredsstille selv den mest krævende lejer/køber. At omgivelserne også er i top, sætter kun "prikken over i'et". Her er der mulighed for gåture ved lystbådehavnen og dens mange spændende tiltag og er man til cafeer, strøgture m.v., ligger Vejle Centrum med et aktivt handelsliv i gåafstand fra ens lejebolig/ejerlejlighed. Nærheden til Vejle Musikteater, Nørremarksskoven samt Strandvejen kan ligeledes fremhæves og med Vejles centrale placering i Danmark, herunder trekantsområdet, findes der næppe en bedre mulighed for leje/køb af liebhaveri.

Der er udarbejdet en brochure med en materialebeskrivelse samt plantegninger over de udbudte ejerlejligheder.

Der henvises i øvrigt til hjemmesiden

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Vejle?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Vejle. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.