Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Unik udsigtsvilla i Skødstrup

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
217 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her udbydes en unik og fantastisk villa med skøn udsigt i Skødstrup.

Villaen er beliggende i et roligt kvarter. Den er højtbeliggende på skrånende grund og har en smuk udsigt over Aarhus bugt.

De boligkvadratmeter er fordelt på 3 1/2 etager i forholdvis åben forbindelse. Villaen er fuldmuret og lavet af gedigne materialer, som går igen gennem boligen. Byggestilen er et fint mix af det nordiske og toscanske, hvilket også suppleres af valgte materialer på inventar.

Der er indgang til den høje stueetage fra entré, med plads til overtøj, som ligger i åben forbndelse med den åbne trappeopgang. I stueetagen findes ligeledes husets lækre køkken-/alrum med hvide køkkenelementer og inventar i moderne stil med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til husets baghave og flisebelagte terrasse. Selve stuen har store panoramavinduer mod den skukke udsigt over byens tage, land og hav samt udgang til en hyggelig overdækket terrasse.

En halv etage op fra stueetagen findes fordlingsgang som leder til hhv. badeværelse med brus samt 3 gode værelser, hvoraf de to har udgang til fælles terrasse.

Endnu en halv etage op finder man en hyggelig stue, igen med store vinduer som lukker landskabet ind i boligen, et værelse/kontor der afskærmes fra stuen med skydedør samt master-afdelingen med soveværelse og badeværelse med brus.

Derudover indeholder huset i nederste etage et viktorialierum, stor indbygget carport med elport og direkte indgang til huset, værksted, aflåst skur og cykelskur.

Selve grunden er anlagt med græsarealer, hække og flere flisebelagte terrasser, hvoraf det ene ligger højt på grunden for optimal udnyttelse af udsigten.

Huset er kan lejes fra 1. april for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år.

Desuden kan huset overtages delvist møbleret mod en merafgift.

Forbrug betales særskilt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.