Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Carl Jacobsens Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

14.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
671,00 kr.
- Vand
378,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.995,00 kr.
- Depositum
44.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejeboligerne er lyse og venlige med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på. Derudover har de fleste lejligheder et fantastisk lysindfald fra begge sider, så du får opholdsrum med masser af dagslys.
Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Derudover er der to store fælles tagterrasser, hvor du kan mødes med de andre beboere til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen – og får du fingrene i en af de eksklusive penthouselejligheder i to etager, har du din egen tagterrasse med udsigt over byen.
I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken, hvis du skal holde fest, samt en stor parkeringskælder under bygningerne. Her har hver bolig også et privat depotrum.
Lejeboligerne fås med et-seks værelser og passer perfekt til moderne storbymennesker – lige fra studerende til par og større børnefamilier.
Det grønne område mellem bygningerne er åbent og indbydende med store græsarealer, højbede, blomster, buske og træer – og det er ikke kun for beboerne, men for alle, der kommer forbi, for dermed at skabe et parklignende miljø med masser af liv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.