Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - C. W. Obels Plads, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.650,00 kr.

Forbrug
750,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.650,00 kr.
- Depositum
22.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig 2 værelses lejlighed med altan beliggende lige i gågaden og ved C. W. Obels Plads i Aalborg. Er man bymenneske med stort B, bliver beliggenheden bare ikke bedre end denne. Med stuevinduer, der vender ud mod gågaden, kan man altid holde øje med byens liv, og fra altanen, der vender mod C. W. Obels Plads og de mange caféer og restauranter, kan man nemt se om yndlingsbordet er ledigt.

Lejligheden rummer en stor lys stue i ét med åbent køkken, dejligt soveværelse med faste skabe og udgang til stor sydvendt altan, der vender ud mod C.W. Obels Plads. Lejligheden har endvidere en stor fordelingsentré, stort klinkebelagt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine samt tørretumbler. Der er lyse matlakerede trægulve i hele lejemålet.

En skøn lejlighed, der skal ses!

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.