Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Østergårds Alle, 8362 Hørning

Økonomi *

Husleje

10.411,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
31.233,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
122 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I husets stueplan er et stort køkken/alrum med stort vinduesparti, der giver masser af lys til rummet. Lyst køkken med køkken-ø. komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Der er klargjort til installation af vaskemaskine og tørretumbler på toilettet i husets stueplan. 1. sal byder på: 2 gode værelser, et stort soveværelse med walk-in, badeværelse og en stor overdækket altan. Altanen er tilbagetrukket, og der er rig mulighed for helt ugenert, at nyde eftermiddags- og aftensolen. Rækkehuset er med overdækket indgangsparti med plads til cykler og barnevogn samt redskabsskur og carport. Huset har sin egen private have med terrasse.

Forbrug afregnes af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber.

Hørning er placeret mellem Aarhus og Skanderborg og har i de seneste år fået mange tilflyttere og især mange børnefamilier. Byen byder bl.a. på daginstitutioner, to folkeskoler og et aktivt forenings- og idrætsliv i Hørning Hal- og idrætscenter. På byens butikstorv findes gode indkøbsmuligheder og et væld af specialbutikker. Alt ligger indenfor max 2,5 km gang fra Østergårds Alle.

Via stisystemer når man inden for få kilometer vuggestue, børnehave, skole, sportshal og butikstorv med supermarkeder og specialbutikker. Med ca. 1 km til Hørning Station og ca. 3 km til motorvej E45 er det nemt og hurtigt at pendle til og fra byen. Billederne er fra en lignende bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.