Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

8 værelses - Engestoftevej, 4990 Sakskøbing

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
22.500,00 kr.
- Depositum
22.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
240 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor og rummelig landejendom i naturskønne omgivelser udlejes. Lejemålet rummer hele 206 m2, hertil kan tillægges fuld kælder. Stueplan består af stort køkken, 4 stuer, nyere badeværelse, 2 kamre og 2 entré. I en stue er der brændeovn til supplerende opvarmning. Der er fra en stue udgang til terrasse og have. På 2. sal findes 3 soveværelser og 1 ekstra toilet. Lejemålet opvarmes med nyere kondenserende Viessmann oliekedel. Der medfølger adgang til portrum. Lejer er ansvarlig for, at passe have og ejendom.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Sakskøbing?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Sakskøbing. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.