Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed i Assens

Økonomi *

Husleje

6.714,32 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
450,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
259,02 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.442,80 kr.
- Depositum
19.328,40 kr.

Detaljer *

Størrelse
69 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Charmerende, familievenlig ejendom opført i stil med det eksisterende købstadsbyggeri med gule, blødstrøgne mursten og stilrene hvide vinduer. Ejendommen er opført i 1989 og består af 36 lejligheder. På ejendommens område er et dejligt fællesareal med legeplads. Brydes Allé er centralt beliggende i byområdet i Assens. Ejendommen ligger omkring den gamle vanddam i Assens, som giver en vidunderlig udsigt til en smuk natur med spændende, gamle træer og en lille sø.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug.Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Assens?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Assens. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.