Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses rækkehus - Skjeberg Alle, Høje Taastrup

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.500,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 1 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Nyt svanemærket rækkehus i Høje Taastrup til familien, der drømmer om at bo grønt i rolige omgivelser. Rækkehuset er både et godt valg for miljøet og dem, der skal opholde sig i boligen og er blandt andet kendetegnet ved lavt energiforbrug og et godt indeklima. Boligen er beliggende få minutters fra stationen således, at København kan nås på kun 20 minutter. I nærmiljøet bidrager City 2 med utallige indkøbsmuligheder lige om hjørnet. En rummelig bolig i 2-plan med tilhørende terrasse i forlængelse af stuen. På 1. sal findes 3 værelser og et stort badeværelse.(Lejemålet kan forlænges efter behov)

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Taastrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Taastrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.