Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Gammel Østergårdsvej, 8340 Malling

Økonomi *

Husleje

12.995,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
38.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
198 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
6 - 36 måneder
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skal du/I have det bedste af det bedste af en bolig som har alt, så kom og se denne Villa. Super lækker beliggenhed, hvor villaén er placeret højt på grunden og oser af skønhed i en enkel og flot arkitektonisk stil. Hele området er roligt og børnevenligt. Boligen er utrolig flot renoveret og har i stueplanet entre 2 steder, gigant hall, smukt køkkenalrum i de bedste materialer. Der er både opholdsstue med brændeovn og pæn stue samt børneværelse og badeværelse og i sidebygning er der endvidere i stueplan stort værelse, vaskerum og opbevaringsrum. 1. salen byder på 3 store værelser, Repos som pt. bruges som kontor, og stor flot bad. Udenfor har boligen også det hele. stor isoleret garage med el-porte til 2 biler separat kælder på 12 m2, skur og brændeskur, dejlig stor naturhave med nedgravet trampolin, og skønt og enkel flisebelagt stor teresse som lukket gårdhave og meget stor indkørsel. Her får I bare det hele. Der er iøvrigt både mulighed for korttids leje på 8-12 mdr. eller langtidsleje helt op til 36 mdr..

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Malling?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Malling. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.