Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Hobrovej, 8990 Fårup

Økonomi *

Husleje

4.761,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
15.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne er beliggende i byen Fårup og har en lille fælles gårdhave. Lejlighederne er alle opvarmet med naturgas, og der er kabel TV. I byen Fårup er der børnehave, ældrecenter, købmandsbutik og en sparekasse. Ligeledes ligger Purhushallen tæt på afdelingen, hvor der er mulighed for at dyrke sportsgrene. Troldeskoven ligger også tæt på, og her er der sjove oplevelser for børn og voksne samt smukke, grønne omgivelser.OBS : Der kan forekomme længere ventetider i afdelingen

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Fårup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Fårup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.