Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Hellerup

Økonomi *

Husleje

24.276,62 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
830,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
24.276,62 kr.
- Depositum
72.829,86 kr.

Detaljer *

Størrelse
166 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På adressen C. V. E Knuths Vej-F beliggende centralt i Hellerup ligger denne rødmursten ejendom. Ejendommen er bestående af 35 lejemål, 2-5 værelser i størrelserne 79-169 kvm. Alle lejemålene har adgang til 1 til 2 privat terrasse eller altan. Lejemålene har store vinduespartier og et rummeligt spisekøkken fra HTH, med hårde hvidevarer fra Bosch. Køkkenalrummet er placeret centralt i alle boligerne, så familien kan være samlet om dagens vigtige og hyggelige måltider. Badeværelset er i elegant og tidløst design med grå klinker, Grohe armaturer, væghængt toilet, gulvvarme samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Værelserne har fastmonterede klædeskabe, der giver gode opbevaringsmuligheder. Der er elevatorer i ejendommen. Man har eget depot, og der er én parkeringsplads pr. bolig på terræn. Ejendommen er beliggende tæt på Hellerup st., dagligdagsindkøb samt skole og daginstitution. Blot meter fra man træder ud af hoveddøren, befinder man sige nede på Strandvejen i Hellerup, hvor det pulserende liv kan mærkes. Her finder man blandt andet Caféer, restauranter, specialforretninger og modeforretninger, hvor man hurtigt kan få en hel dag til at gå. Kun få minutters gågang fra det pulserende Strandvejs liv ligger Hellerup Havn, hvor man kan blandt andet kan sejle, ro kajak eller spille tennis, alt imens man kan nyde udsigten ud over Øresund.

Bemærk

Kunder hos PFA har fortrinsret til boligen. Hvis du har et tilhørsforhold til PFA, skal du oplyse os dit kundenummer inde på annoncen.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hellerup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hellerup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.