Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Frugtlunden, 3450 Allerød

Økonomi *

Husleje

15.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
827,00 kr.
- Vand
517,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
45.600,00 kr.
- Depositum
45.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
124 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen
Nu har I muligheden for at overtage dette lækre toplansrækkehus, som findes i en af Blovstrøds nye bydele. Ejendommen er bygget i 2019 og fremstår helt indflytningsklart.
Udenfor venter der jer en nem og vestvendt baghave, hvor en hæk er ved at gro. Det bliver ikke svært at forestille sig, at sidde på den solrige terrasse i sommerhalvåret og nyde tilværelsen.
Foran ejendommen er der en carport med et tilhørende skur.
Husdyrhold er ikke tilladt.
Rækkehuset
Indendøre venter en velindrettet planløsning, en sammenhængende stil samt lyse og moderne rammer, der passer perfekt til børnefamiliens behov.
Stueplan indeholder et stort og indbydende opholdsmiljø, der består af et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse. Køkkenelementerne tager sig godt ud med hvide fronter og en mørk bordplade, og her er tilmed fine opbevaringsmuligheder. Her får I snildt indrettet med en dejlig spiseafdeling nær de flotte terrassedøre ud til haven, mens stuen nemt kan arrangeres med en blød sofa.
Foruden en entré rummer etagen endvidere er pænt toilet samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang.
Fortsætter man op til førstesalen møder man et nydeligt og rummeligt badeværelse samt tre skønne værelser, der er lige til at møblere.
Området
Med adresse på Frugtlunden kommer I til at bo i et børnevenligst område med under halvanden kilometer til pasningstilbud, Blovstrød Skole, idrætsfaciliteter, svømmehal samt indkøb.
Derudover er I tæt på grønne områder samt en kort cykeltur fra Høvelte Station med S-togsforbindelse. Endelig kan motorvejen nås på mindre end ti minutters kørsel i bil.
Bindingsperiode
Ved indgåelse af lejekontrakt vil bindingsperioden være 9 måneder + 3 måneders opsigelse.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Allerød?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Allerød. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.