Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Dr. Lassens Gade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

5.416,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
519,00 kr.
- Vand
217,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
14.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er beliggende i Randers C og består af lyse lejligheder, som løbende er blevet renoveret. Der er 5 ungdomsboliger i afdelingen. Den har et hyggeligt gårdhavemiljø med legeplads, samt 19 parkeringspladser. Boligerne har desuden eget fællesvaskeri. Den ligger tæt på grønt og rekreativt område i Vestparken, Stadion, Randershallen, banegården og midtbyen med kort afstand til indkøb, skole og daginstitutioner.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Randers?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Randers. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.