Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Nymarks Allé, 8320 Mårslet

Økonomi *

Husleje

11.950,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.950,00 kr.
- Depositum
35.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skønt rækkehus i Mårslet

Du har nu mulighed for at leje denne spændende nyopførte bolig. Boligen er færdigbygget og er klar til indflytning.

Der er masser af superlativer at fremhæve, når man oplever Sydbyens nyeste og måske flotteste boligprojekt ”Nymarksparken”i Mårslet. De pragtfulde rækkevillaer er tegnet af "Gudnitz, Krabbe, Vang Arkitektur & Design" og er nøje tilpasset den kuperede grund i Mårslet med udsigt over landskabet. Resultatet er et spændende og utraditionelt byggeri med forskudte plan og en moderne indretning. De hvide udvendige vægge vil sammen med den sorte pulverlakerede facade i Ivarsson stålprofiler give kontrast samt et karakteristisk udtryk, som gør projektet let genkendeligt. Læg hertil at området omkring Nymarks Alléer præget af små selvstændige og ofte eksklusive ”byparker”som alle er opført siden 2005. Her er et trygt og børnevenligt miljø med nye børneinstitutioner, nem adgang til indkøb og selvfølgelig kun 10 minutters gåafstand til den kommende letbane til Aarhus.

Boligen er gennemtænkt med størst mulig komfort for enten den travle børnefamilie eller det modne seniorpar. Der er benyttet byggematerialer af høj kvalitet og kendte mærkevarer som f.eks. det flotte HTH køkken. Boligerne har varmegenindvindingsanlæg, som også giver et godt indeklima foruden en lav varmeregning.

Boligen har et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og boligen har sydvendte have og terrasse. Der er carport til hver enkelt rækkevilla foruden redskabsrum. Billederne er fra vores møblerede prøvebolig, og således fra en anden men lignende bolig.

Billederne er fra vores udstillingsboliger. Der kan være forskel på placering af skabe, placering af vinduer mm. i de enkelte lejligheder, hvorfor plantegning og billeder kun er vejledende.

Vi tager vores forholdsregler i forbindelse med Covid19. Som noget nyt tilbyder vi derfor at fremvise vores boliger via Skype, Facetime osv, så du trygt kan sidde hjemme og få fremvist boligen. Kontakt os allerede i dag for at høre dine muligheder for f.eks. digital fremvisning.

Ring eller skriv allerede i dag til jeres lokale udlejer ejendomsmægler for at booke tid med en mægler for gennemgang og eventuelt leje af jeres drømmebolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Mårslet?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Mårslet. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.