Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Skolekobbel, 6510 Gram

Økonomi *

Husleje

4.261,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
705,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
48,00 kr.
Indskud
14.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beskrivelse
Afdeling 1 består af i alt 3 bebyggelser: Skolekobbel, Solbakken og Vænget.
Beliggenhed
Alle 3 bebyggelser ligger centralt i Gram. I Gram er der skole, fritidsordning, offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. I Grams Kulturhus finder man idrætsfaciliteter, bowlingbaner samt udendørs svømmebad.
Indretning
Boligerne på Skolekobbel består af 5 dobbelthuse med i alt 10 store 4 eller 5 rums boliger, med stue, 1. sal og kælder. Boligerne har individuel indgang og egen have. Mellem husene er der store græsarealer. Der er trægulv i boligerne. Boligerne har komfur og emhætte. Opvarmning sker med fjernvarme.

Beboerne
Der er en blandet beboersammensætning med både unge, ældre og familier. Der er et godt naboskab i bebyggelsen. På det årlige møde for alle beboere beslutter man alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.
Vedligeholdelse
Bebyggelsen er godt vedligeholdt. Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de fælles grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en driftschef, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Gram?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Gram. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.