Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Remmerslund Kær, 8722 Hedensted

Økonomi *

Husleje

8.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
41.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
LÆKKERT NYBYGGERI, 4 VÆR. RÆKKEHUSE.

I det naturskønne Remmerslund, i det nordlige Hedensted, bygger udlejer TREKANTEN 30 lækre 4-værelses rækkehuse i 2 etager, som forventes klar til indflytning 1. juli 2020.

Der bliver 2 typer rækkehus:
Type A; ca. 114 m2: Køkken og stue i stueplan og 3 soverum på 1. sal. Der er toilet på begge etager.
Type B; ca. 103 m2: Køkken og 1 soverum i stueplan samt stue og 2 soveværelser på 1. sal. Der er toilet på begge etager.

Husleje pr. md. kr. 8.000 - 8.930.
Indskuds kr. 41.500 - 45.600.

HUSDYR: Det er tilladt at holde 1 husdyr.

Området bliver med tiden udbygget. Der bliver god luft mellem beboelsesområderne og skønne stisystemer, så man kan nyde godt af den dejlige natur.

Der foreligger materiale på afdelingen.

Flere boliger er allerede udlejet, men er du interesseret så ring til os på tlf. ** ** ** ** for besigtigelse af boligerne eller kom til vores åbent hus fredag den 12. juni 2020 kl. 15.00 - 17.00.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnaver i bur (dog ikke kaniner), samt 1 indekat eller 1 hund. Hund og kat skal føres i snor ! Skriftlig tilladelse til have hund eller kat skal indhentes hos Servicecenteret. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks.rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrie, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. Til boligen hører et depotrum i form af et skur. Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine. ANGÅENDE NYBYGGERI: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hedensted?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hedensted. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.