Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Maglebjerg Alle, 4700 Næstved

Økonomi *

Husleje

10.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
32.400,00 kr.
- Depositum
32.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
125 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med en lejlighed på maglebjerget får du en gennemtænkt og veldisponeret indretning. alle lejlighederne er udviklet med tanke på, at her skal være rart at bo. uanset type har hver lejlighed et centralt køkken/alrum i åben forbindelse til stue og adgang til enten en rummelig altan, en dejlig tagterrasse med atrium i termoglas eller en stor terrasse.

Rummene fremstår lyse og imødekommende med en behagelig atmosfære. den ekstra store loftshøjde bidrager både til indeklimaet og følelsen af mere plads. alt er opført i helt nye kvalitetsmaterialer og bygget efter nyeste bygningsreglement, med dertilhørende lavt varmeforbrug.

Den centrale beliggende kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere. maglebjergets beliggenhed er attraktiv med kort til skole, daginstitutioner og dagligvarebutikker. næstved storcenter og næstved megacenter ligger blot et stenkast fra boligerne og centrum er to km væk.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Næstved?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Næstved. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.